Ge dina kunder och gäster en minnesvärd upplevelse

Utforska vår premium kollektion av möbler, designat för att höja din arbetsplats och göra ett bestående intryck på kunder och gäster. Du kommer garanterat att hitta de perfekta delarna för att förbättra din företagsmiljö. Börja skapa oförglömliga upplevelser idag.


#01 FÖRDELAR

Hur kommer våra produkter att förbättra ditt företag?

Dina nya kontorstillbehör kommer att ha en mycket positiv inverkan på dina anställda på flera olika sätt. Många av våra produkter, såsom vårt ståbord och skrivbord, är viktiga för din hälsa. De förbättrar både kroppshållningen och hjärtfrekvensen, vilket ger långsiktiga hälsofördelar. Att öka energinivåerna och den övergripande produktiviteten kommer att leda till fantastiska resultat för ditt företag.

#02 SUPPORT

Hur kan ett ståbord förbättra ditt arbetsflöde?

Är du medveten om att din kroppshållning har en betydande inverkan på ditt humör? Att sitta i samma position i 8 timmar kan sänka dina energinivåer och minska din produktivitet. Att stå upp under arbetsdagen kan göra en stor skillnad, inte bara för ditt humör, utan även för din produktivitet och hälsa. Specifikt minskar risken för fetma och hjärtsjukdomar, samtidigt som det förebygger ryggsmärta och höga blodsockernivåer.

#03 DESIGN

Förnya ditt kontorsutrymme

Varje arbetsutrymme behöver vara välkomnande för sina anställda och klienter. Estetiken spelar en stor roll för att öka det övergripande välbefinnandet och energin för ditt företag. Att renovera ditt kontor är det bästa sättet att uppnå detta, särskilt med några stiliga nya möbler. Vår Altana kontorsbords design för med sig en stark känsla av stil till ditt kontor samtidigt som den håller det professionellt med sin skandinaviskt baserade minimalism.

#04 FUNKTIONER

Vilka fördelar får jag som företagskund?

 • Enklare betalningsalternativ med banköverföring
 • Få fakturor snabbt för din redovisning
 • Ett dedikerat B2B-team bara ett klick bort för all information
 • Organiserad leverans som passar ditt unika företagsschema
 • Enkel beställningsprocess utan behov av konton

#05 SPECIAL ERBJUDANDEN

Vad är en dubblerad rabatt?

I mitten av den pågående rean ville vi överraska dig med något speciellt. Till ära för vårt nyligen presenterade B2B-program har vi lagt till en ny rabatt för alla våra framtida kunder. Detta innebär att vi kan erbjuda dig exklusiva priser utöver de som redan syns på vår webbplats. Hur fungerar detta? Mycket enkelt faktiskt. Ju fler enheter du köper, desto mer sparar du eftersom rabattprocenten ökar med varje extra köp.

#06 LOGISTIK

En robust logistikinfrastruktur

På Nordina Home är vi stolta över vår robusta logistikinfrastruktur som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda leveranslösningar för att möta dina specifika behov. Med omfattande erfarenhet sedan 2017 ser vårt dedikerade team till att dina beställningar hanteras med precision och omsorg.

Våra strategiskt belägna lager, inklusive vårt flaggskeppsfacilitet i Ipswich och en logistikhub i Dublin på Robinson Road, möjliggör effektiv hantering och leverans av beställningar över hela Sverige. Oavsett om du är i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans däremellan, säkerställer våra effektiva processer snabb leverans till din dörr.


FAQs

Hur ställer jag in en handelsrabatt?

Du behöver inte skapa ett handelskonto; på Nordina Home har vi gjort det superenkelt och snabbt för företag att arbeta med oss. Du lägger helt enkelt till dina varor i korgen och går till kassan. Efter din första lyckade beställning genereras ett handelskonto automatiskt för dig. Se till att noggrant lägga till ditt företagsnamn och momsnummer i de skräddarsydda detaljerna vid utcheckningen. Du kommer sedan automatiskt att få en handelsrabatt baserad på din volym och skräddarsydda fakturor för ditt redovisningsteam.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni för företagskunder?

Vi erbjuder en mängd olika praktiska betalningsalternativ för våra företagskunder, inklusive kreditkort, banköverföringar, Klarna och PayPal. Om du behöver ytterligare betalningsalternativ, vänligen kontakta vårt dedikerade B2B-team så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Erbjuder ni ytterligare rabatter för B2B-kunder?

Ja, vi erbjuder exklusiva rabatter för våra B2B-kunder. Förutom vår standard-rabattstruktur tillhandahåller vi mängdrabatter för att hantera större beställningar:

5% rabatt för beställningar av 8-14 stycken

8% rabatt för beställningar av 15-20 stycken

12% rabatt för beställningar av 20 eller fler stycken

För mer information om hur du utnyttjar dessa rabatter, besök den specifika produktsidan och klicka på ‘Säljes för företag’ för att se den B2B-rabatt som erbjuds för varje produkt. För vissa produkter finns det möjlighet att få upp till 30% rabatt baserat på volym, vilket kan hittas på den faktiska produktsidan genom att klicka på ‘Säljes för företag’, eftersom rabatterna varierar beroende på produkt SKU.

Erbjuder ni fri frakt?

Fraktkostnader är en oundviklig utgift för alla företag, inklusive vårt. Vi föredrar att ha tydliga fraktkostnader för dig. Vid utcheckningen kan du se den faktiska kostnaden för att frakta din order. Istället för att erbjuda gratis frakt ger vi dig en skräddarsydd volymrabatt. Observera att vi tillgodoser specifika frakt behov – ofta utan extra kostnader. Exempel inkluderar, men är inte begränsade till, leverans nästa dag före middag, lördagsleverans – en specifik anpassad leveransdag, eller till och med assisterad leverans. Tveka inte att kontakta vårt B2B-team efter att du har lagt din order, med dina önskemål om specifikationer.

Vem kommer att hjälpa mig med att lägga min stora företagsorder?

Vi har ett dedikerat team redo att hjälpa dig med dina stora företagsbeställningar. En av våra erfarna B2B-agenter kommer personligen att hantera din order, vilket säkerställer att allt går smidigt från början till slut. Vårt team, inklusive logistik- och kundsupportspecialister, kommer att arbeta tillsammans för att garantera snabb och effektiv leverans. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och detta är något vi är specialiserade på.

Vad är ledtiden för B2B-beställningar?

För tillgängliga produkter sträcker sig vår leveranstid från 1 till 3 arbetsdagar efter att betalningen har behandlats. För betalningar som görs via banköverföring är behandlingen omedelbar, så det finns inga ytterligare förseningar. Vi skickar din order så snart betalningen är avslutad. Om du har några specifika tidsramar eller brådskande krav, vänligen kontakta vårt B2B-team för hjälp.

Hur spårar jag min B2B-beställning?

När din B2B-beställning har skickats kommer du att få ett spårningsnummer tillsammans med regelbundna uppdateringar om din försändelses status, både via e-post och SMS. Denna information kommer att skickas till den e-postadress som angavs under beställningsprocessen. Dessutom, om du behöver realtidsinformation om spårning eller har några frågor, finns vår kundsupport tillgänglig för att hjälpa dig. Kontakta oss enkelt så ser vi till att du hålls informerad under hela processen.

Vad är din lagervolym?

Vi har tre självstyrda lager – ett i Ipswich, ett i Dublin och ett utomlands. Vi kan omedelbart hantera mycket stora volymbeställningar från antingen vårt lokala lager eller vårt självstyrda buffertlager.

Vilka fördelar får jag som företagskund?

 • Discount iconVolymrabatt på beställningar
 • Star iconDedikerat B2B-team bara ett klick bort för all information
 • Truck iconOrganiserad leverans som passar ditt unika företagsschema
 • Receipt iconSnabbt mottagande av fakturor för din redovisning
 • Cart iconEnkel beställningsprocess utan behov av konton

Vad våra kunder säger

  Kontakta vårt B2B-team

  Om du har specifika önskemål, vänligen kontakta vårt dedikerade B2B-team.

  Vi är stolta över att anpassa oss till varje enskild verksamhet. Från små restauranger till stora hotell, oavsett om du behöver stora lager eller snabb leverans, tror vi att vi har en lösning för alla.
  Vårt team kommer att återkomma till dig mycket snart!