#01 UPPGRADERA DIN RECEPTION

Förfina din reception

Det spelar ingen roll om du är tandläkare, kiropraktor eller någon annan typ av läkare, din mottagning lämnar alltid ett viktigt första intryck. Oavsett om du behöver en kontorsstol som förmedlar professionalism, eller en vacker och bekväm stol till din lounge kan du alltid hitta ett bra alternativ bland vårt stora utbud av produkter som står till ditt förfogande.

#02 STÖRSTA BEKVÄMLIGHET

Gör dina patienter mer bekväma

Vi vet alla hur stor roll komfort spelar i alla hälsovårdsmiljöer. Medan vi arbetade med olika faciliteter insåg vi att våra terapi- och psykologklienter kräver mest komfort för sina patienter. Behandlingsrum och väntrum måste vara varma och avkopplande hela tiden och vi är här för att tillhandahålla rätt möbler.

#03 OLIIKA VAL

Välj dina möbler med omsorg

Precis som varje rum behöver olika möbler har alla företag olika behov. Vi hoppas du hittar en passande stol eller ett stående skrivbord för ditt utrymme. En kontorsstol kan vara idealisk för en skönhetsklinik eller en läkarmottagning, men du finner också många vackra mötesrumsstolar med varma färger i vår stora katalog.

#04 REDUCERA STRESS

Varma färger bygger tillit

Många professionella studier visar att 8 av 10 personer känner sig stressade när de väntar på ett samtal från sin läkare, tandläkare eller terapeut. Denna studie är också anledningen till att fler och fler privata kliniker implementerar varma färger i sitt utrymme. Vårt uppdrag är att lägga till lite av den värmen med våra stolar. Med många alternativ till ditt förfogande kan du välja den som passar ditt utrymme bäst.

#05 KUNDVÅRD

B2B-Program för Privata Kliniker

Vårt varumärke är tacksamt för många fantastiska upplevelser av att sälja våra premiummöbler till många olika hälsoinrättningar runt om i Storbritannien. Nordina Home vill ständigt förbättra vår service för att stödja våra B2B-kunder inom alla relevanta hälsoområden som vi gjort genom åren.

Vanliga frågor

Vilka stolar är bäst för min privata klinik?

Även om du behöver en bekvämare lösning som vår Packard-stol för ditt väntrum, är vår varmaste rekommendation för ditt mottagningsrum vår medium kontorsstol. För klinikerns kontor bör du definitivt ha en hög kontorsstol.

Vilka möbler förutom stolar kan jag ha i min privata klinik?

Ståbord kan vara ett bra komplement till ditt privata kontor. De kan fungera som en plats för att lagra pappersarbete, men de kan också fungera som vacker inredning där du kan placera ytterligare tillbehör som växter och annan dekoration.

Behöver jag oroa mig för att mina kontorsstolar gör ljud?

Vi designade våra kontorsstolar för att vara så tysta som möjligt. För smidig rörelse utan buller rekommenderar vi dig vår premiumolja för hjulen som du kan beställa med kontorsstolarna.

Vilken stol ska jag använda för mitt terapeutkontor?

Vår höga kontorsstol kan vara en idealisk lösning för ditt privata kontor. Den utger auktoritet och professionalism samtidigt som den är vacker och bekväm.

Hur får jag tillgång till en dedikerad B2B-specialist?

Genom att bli en av våra B2B-kunder får du direkt tillgång till våra specialister med mera…

Vilka förmåner har jag som företagskund?

 • Discount iconVolymrabatt på större ordrar
 • Star iconDedikerat B2B-team med ett klick från all information
 • Truck iconOrganiserad leverans som passar ditt unika företagsschema
 • Receipt iconTa emot fakturor på ett snabbt sätt för din bokföring
 • Cart iconEnkel beställningsprocess utan behov av konton

  Prata med vår B2B-specialist

  För dina nuvarande och framtida projekt, kontakta vårt engagerade team av proffs.

  Eller skicka bara ett mejl till kundeservice@nordinahome.se