Betalningar

Vi erbjuder många olika betalningstyper för att våra kunder ska kunna betala för sina möbler i komfort och förtroende. Du kan välja önskad metod direkt i kassan, innan du bekräftar din beställning. Dessa inkluderar de stora kredit- och betalkorten, mobilbetalningar samt räntefria finansieringsalternativ.

Kredit- och betalkort

Vi accepterar alla vanliga kredit- och betalkort. Förutom de mest populära VISA och Mastercard, erbjuder vi också möjligheten att betala via AmericanExpress för de användare som vill tjäna poäng genom sina köp. Vår kredit- och betalkortsbetalningstyp drivs av Stripe, ett mycket välkänt företag inom e-handelsbranschen.


Faktura

Om våra kunder föredrar att skjuta upp sin betalning erbjuder vår partner Klarna möjligheten till omedelbart köp med betalning i ett senare skede. Klarna gör en kreditprövning av kunderna i kassan för att de ska kunna använda just den här metoden: skulle någon däremot inte vara berättigad till det så finns det alternativ.


Avbetalningar

För kunder som är särskilt uppmärksamma på sitt kassaflöde, även genom Klarna erbjuder vi möjligheten att betala i tre månatliga delbetalningar till 0 % APR. Det här alternativet är också föremål för en framgångsrik kreditprövning, som kunder kan gå igenom direkt i kassan och omedelbart verifiera att de är kvalificerade.

Klarnas betala inom 3 / betala inom 30 dagar är oreglerade kreditavtal. Att låna mer än du har råd med eller betala för sent kan ha en negativ inverkan på din ekonomiska status och förmåga att få kredit. 18+, endast invånare i Sverige. Med förbehåll för status. Förseningsavgifter kan tillkomma. villkor gäller.


PayPal

För kunder som har ett PayPal-konto kan denna betalningstyp bidra till att deras köp sker snabbare och med det extra lager av säkerhet de behöver för sin sinnesfrid. PayPal är ett populärt val för särskilt försiktiga användare som köper på en webbplats de inte känner till för första gången.


Mobilbetalningar

Om användare surfar på vår webbplats från sina mobiltelefoner, kommer alternativet att köpa via ApplePay eller GooglePay – beroende på vilken enhet de använder – att visas direkt på produktsidan för snabb utcheckning. För kunder som är villiga att köpa fler varor finns alternativen också tillgängliga på betalningssidan i kassan.

Behöver du fortfarande hjälp?

Vår kundtjänst öppettider är:
Mån – Fre: 8:00 – 22:00