Frakt och leverans

På Nordina Home är kvaliteten på vår tjänst lika viktig som kvaliteten på våra möbler. Vi arbetar dag och natt för att säkerställa att våra kunder inte bara ska njuta av vackra interiörer, utan även snabba leveranser till ett rimligt pris.

Leveranstid över till Sverige

Uppskattade leveranstider visas på varje produktsida precis under knappen ‘Lägg till i kundvagn’. I allmänhet kan dock lagervaror som beställs före kl. 12.00 skickas samma dag från vårt lager. Vänligen vänta mellan 1-3 arbetsdagar innan leveransen når dig, beroende på leveransadress: huvudstadsområden som Stockholm, Göteborg och Malmö levereras vanligtvis snabbt, medan ett avlägset län i landet eller landsbygdsområden kan ta några dagar längre.

Vår kurirpartner är DB Schenker. För utvalda varor erbjuder vi även premiumalternativ för snabbare leverans som är synliga i kassan för användarna att välja.

Vårt mål är att alltid ha alla våra varor i lager. Men på grund av den stora efterfrågan på våra vackra möbler, i perioder med hög försäljning, kanske vi inte alltid har dem tillgängliga på lagret. På varje produktsida kan du se beräknad frakt- och leveranstid. Om vi ​​inte kan uppfylla det beräknade leveransdatumet på grund av en händelse utanför vår kontroll, kommer vi att kontakta dig med ett reviderat beräknat leveransdatum så snart som möjligt.


Internationella leveranser över hela EU

För alla beställningar inom EU utanför Sverige, tveka inte att kontakta oss direkt: vårt kundserviceteam kommer mer än gärna att hitta en skräddarsydd lösning för dina behov, varhelst din leverans kan vara .


Leveranskostnad

Fraktkostnaden för leveranser i Sverige över Danmark, Frankrike etc beräknas i kassan. Vårt system är utformat för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga leveransavgiften, med hänsyn till avståndet från leveransadressen, varans mått och storleken på beställningen.

För internationella leveranser inom EU rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt för att få tydlig information om avgifterna: vårt kundtjänstteam kommer mer än gärna att samla in uppskattade tidsramar och kostnader när de förstår dina specifika krav.

Behöver du fortfarande hjälp?

Vår kundtjänst öppettider är:
Mån – Fre: 8:00 – 22:00