Den 13 december 2023 hade vi ett viktigt möte med alla våra medarbetare i företaget. Vårt mål var att skapa en långsiktig plan för hur vi kan förbättra hållbarheten i vår verksamhet.

#01 LOGISTIK

Uppgradering av våra produktförpackningar.

Under 2024 såg vårt dedikerade logistikteam till att våra produkter skickades från vår huvudfabrik, oemballerade i containrar, direkt till våra lokala lager. Där paketerar vi dem i små förpackningar och skickar dem direkt till din dörr. På så sätt minskar vi materialspillet, vilket hjälper vår miljö och påskyndar leveransprocessen till din dörr.

#02 PRODUKTUTVECKLING

Utveckling av hållbara produkter.

Vårt produktutvecklingsteam började den efterlängtade processen att ersätta vårt ko-läder från Brasilien med nytt, miljövänligt, veganskt läder. Idag är 98 % av våra läderprodukter veganbaserade, vilket skyddar våra djur och minskar mängden koldioxid som vi släpper ut i atmosfären.

#03 GE TILLBAKA

Hur vi ger tillbaka.

Vår kundtjänstavdelning gjorde betydande framsteg för vår verksamhet förra året genom att ge tillbaka till samhället. Vi donerade 400 stolar som både minskade på svinnet och ökade antalet nöjda kunder. Dessutom valde vi att inkludera och involvera våra kunder i “ge tillbaka”-processen genom att uppmuntra dem att donera icke-kvalificerade returer till välgörenhet. Detta bidrog till gladare och vackrare miljöer runt om i världen med hjälp av våra underbara kunder.

#04 ADMINISTRATION

Öka engagemanget på kontoret.

Vårt administrationsteam gjorde en stor insats genom att minska antalet energiresurser som vi använder varje månad. Under vintermånaderna slår vi ihop två arbetsutrymmen till ett våningsplan för att se till att vi använder mindre el och minskar de giftiga resurser som är skadliga för miljön.

#05 TEKNIK

Spara energi.

År 2024 började vårt designteam använda en extern app-tjänst som outsourcar vårt renderingsarbete till Vietnam. Som ett resultat av detta märkte vi en betydande effektivitetsökning och minskade vår elförbrukning och vårt beroende av rysk gas.