På Nordina Home förstår vi att ditt hem är din fristad. Vi är hängivna att hjälpa dig skapa ett utrymme som du älskar och är stolt över.

VÅR VISION

En berättelse om kompetens

På Nordina Home vill vi att exklusiva möbler ska vara tillgängliga för alla. Varje dag arbetar vi mot vårt gemensamma mål. Våra livfulla bilder fångar den skandinaviska naturens dofter och texturer. Trots att vi är ett ungt företag, leds vi av erfarna chefer med över 20 års branscherfarenhet. Vi är specialiserade på skandinavisk, modern, mid-century design. Men vi inspireras också av stilar som Japandi, French Country och många fler.

Vårt kontor finns på Torsgatan i Stockholm, och vi levererar över hela Sverige med DB Schenker. Beroende på dina möbler kan leveransen bara ta några dagar. Med Nordina Home kan du enkelt förvandla vilket rum som helst till ett hem.

VÅRA MÖBLER

Gör ditt hem till den bästa platsen att vara på

Vi tror starkt på att interiör och heminredning är ett av de bästa sätten att uttrycka din sanna personlighet och få ditt hem att kännas levande. Ett effektivt sätt att uppnå detta är genom den fantastiska skönheten och funktionella enkelheten hos modern, mid-century design. Denna designstil, som föddes ur kreativitet, kombinerar traditionellt och modernt både inomhus och utomhus. Genom att blanda olika stilar och material, gör den enkla designen varje möbel mer exklusiv, vacker och bekväm.

VÅR HÅLLBARHET

Bra för dig, bättre för jorden

Jorden bör inte drabbas av skadliga konsekvenser från väldesignade möbler. Därför är alla våra möbler noggrant handgjorda av det finaste veganbaserade materialet, vilket i hög grad bidrar till att minska mängden koldioxid som släpps ut i atmosfären. Genom att köpa miljövänliga möbler bidrar du inte bara till en hållbar framtid och investerar i vackra möbler som är utformade för att hålla år efter år.

Läs mer