Uppgradera ditt studierum.

Det kan vara tröttsamt att studera om man är en ung student och det är just därför det är viktigt att göra det så enkelt som möjligt. Att skaffa en funktionell kontorsstol till ditt studierum kommer inte bara att förbättra ditt fokus och din produktivitet utan kommer också att ge dig en bekväm upplevelse under de långa timmarna vid skrivbordet.

Dessutom kan du kontrollera om ditt universitet eller högskola kvalificerar sig för en särskild studentrabatt. Fortsätt helt enkelt till kassan, ange din skolmail och använd rabattkoden “STUDENT”. Om ditt universitet eller din skola är berättigad kommer det automatiskt att minska med 5% från din beställningssumma. Denna kupong kan inte användas tillsammans med andra kuponger.

Investera i dina nära och kära.

Om du är förälder till en student kan du genom att skaffa en mycket funktionell kontorsstol verkligen visa hur mycket du bryr dig om ditt barn. Att stödja ditt barns självständighet kommer inte bara att uppmuntra hens arbetsvanor utan det kommer också att göra hens studietid mycket roligare.

Förbättra din produktivitet.

Eftersom fler och fler studenter gör sina dagliga uppgifter hemma är det viktigt att utrymmet är anpassat efter dina önskemål. Med en vacker design och möjligheten att välja mellan olika färger kan du nu styla ditt rum utifrån dina personliga preferenser. Tveka inte att inreda ditt rum utifrån vad du gillar så att du alltid känner dig bekväm.